Serveis

Collapse Show info

Tarifes

 

Teniu a la vostra disposició cuina completament equipada amb nevera, cuina a gas microones, renta vaixelles, foc a terra i barbacoa exterior.

Oferim el servei d’esmorzar i sopar als nostres clients.

El fet d’estar en un entorn rural permet interactuar amb les activitats de la casa: anar a l’hort a collir l’amanida per dinar, plegar els ous recent fets al galliner, donar de menjar als conills, conèixer de prop les abelles i gaudir d’una estança relaxant i familiar.

Estem dins un entorn privilegiat  Collegats a 9km de La Pobla de Segur. Dins un espai protegit i actualment hem signat un acord de custodia del territori amb l’Estació Biològica del Pallars.

Envoltats de fauna cérvol cabirol isards senglars voltors trencalòs aufranys àguila daurada calçada.

Amb diversitat d’espècies de flora on es poden trobar flora d’alta muntanya fins a clarament mediterrànies.

També podem observar vestigis d’antigues construccions, romàniques, esplugues fortificades, forns de calç, pintures rupestres

Envoltats d’una xarxa d’antics camins de ferradura que enllaçaven diferents pobles, masies i comarques per evitar el Noguera Pallaresa al pas del Congost de Collegats, on actualment es una zona d’escalada,  molt interessant pels amants d’aquestes pràctiques esportives i familiars.